Abel nu actief op Linked-In!

Gepubliceerd op 25 september 2023 om 19:51

We hebben geweldig nieuws om te delen: Logopedie Abel is nu eindelijk actief op LinkedIn! Na veel enthousiaste verzoeken van onze cliënten, partners en collega's, hebben we besloten om onze aanwezigheid uit te breiden naar dit professionele platform. We zijn verheugd om onze reis, inzichten en innovaties nu ook op LinkedIn met jullie te kunnen delen.

Wat kun je verwachten?

Professionele Inzichten en Artikelen: Op onze LinkedIn-pagina zullen we regelmatig artikelen en inzichten delen over de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen de logopedie. Van wetenschappelijke doorbraken tot praktische tips en casestudies, je blijft altijd op de hoogte van wat er speelt in ons vakgebied.

Updates over Onze Praktijk: Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over Logopedie Abel. Dit omvat aankondigingen van nieuwe teamleden, openingen van nieuwe locaties, en informatie over onze innovatieve logopedische materialen en methoden.

Succesverhalen en Getuigenissen: We zijn trots op de vooruitgang van onze cliënten en willen deze succesverhalen graag met de wereld delen. Op LinkedIn zullen we inspirerende getuigenissen en verhalen van onze cliënten plaatsen, die laten zien wat er mogelijk is met de juiste zorg en ondersteuning.

Evenementen en Workshops: Logopedie Abel organiseert regelmatig evenementen en workshops om kennis te delen en vaardigheden te ontwikkelen. Via LinkedIn houden we je op de hoogte van aankomende evenementen en bieden we je de kans om je aan te melden en deel te nemen.

Samenwerkingen en Netwerken: LinkedIn is het perfecte platform om in contact te komen met andere professionals en organisaties binnen de zorgsector. We zijn enthousiast om nieuwe samenwerkingen aan te gaan en ons netwerk uit te breiden. Door ons te volgen, blijf je op de hoogte van onze partnerschappen en gezamenlijke initiatieven.

Waarom volgen?

Door Logopedie Abel op LinkedIn te volgen, krijg je een kijkje achter de schermen van onze praktijk en blijf je geïnformeerd over alle ontwikkelingen binnen ons team en onze werkwijze. Of je nu een cliënt, ouder, collega-logopedist, of zorgprofessional bent, er is altijd iets waardevols te ontdekken op onze pagina.

Doe mee en volg ons!

We nodigen je van harte uit om ons te volgen op LinkedIn. Laten we samen een gemeenschap opbouwen waar kennisdeling, innovatie en samenwerking centraal staan. Mis geen enkele update en wees als eerste op de hoogte van al het spannende nieuws dat Logopedie Abel te bieden heeft.

Klik hier om direct naar onze LinkedIn-pagina te gaan en op de volgknop te klikken.

Bedankt voor je voortdurende steun en betrokkenheid. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op LinkedIn en samen te groeien in ons vakgebied.

Met vriendelijke groet,

Het team van Logopedie Abel

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.