Vacature logopedie september 2022

Gepubliceerd op 13 juni 2022 om 14:08

Vacature logopedist

Logopedie Abel

Locaties Wezep & Elburg

Per 1 september 2022

Bij aanvang 16 uur per week. Uitbreiding en meer uren mogelijk.

 

Logopedie Abel zoekt een logopedist ter uitbreiding van het team op verschillende locaties in Wezep en Elburg. We werken met een (klein) team samen op de locaties. Dus ook regelmatig op dezelfde dagen op dezelfde locaties. Wij hebben dus niet alleen korte lijnen met de medewerkers van de organisaties waar we werken, maar ook met elkaar.

 

De locaties variëren van vrije vestiging, (medisch)kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en basisscholen. Je zult werken met kinderen tussen 0 en 12 jaar. Naast individuele logopedie, verzorgen wij ook preventieve logopedie in de vorm van bijvoorbeeld voorlichting en groepslogopedie. Je creativiteit kunnen we hierbij goed gebruiken. Zit organiseren ook in je bloed en lijkt het je leuk om projecten op te zetten? Dan krijg je hier alle mogelijkheden voor.

 

Aangezien wij veel bij elkaar zijn, is deze vacature ook zeer geschikt wanneer je een startende logopedist bent. Wij kunnen je namelijk volledig ondersteunen en je verder laten groeien in je rol en werkzaamheden als logopedist.

 

De werkzaamheden starten op 1 september na de zomervakantie. Het zou prettig zijn om voor de zomervakantie al in te werken. De vacature is bij aanvang voor twee dagen per week. Maar zal groeien naar een fulltime functie (indien gewenst).

 

Rijbewijs B en eigen vervoer is een pre, geen vereiste. Inschrijving kwaliteitsregister is verplicht. De praktijk zal in de kosten voorzien voor de eisen m.b.t. scholing voor het kwaliteitsregister. Verdere arbeidsvoorwaarden bespreken we graag met je.

 

Interesse of vragen? Neem contact op via het nummer 06-48010427 (kan ook via whats app) of via het emailadres linda@logopedieabel.nl.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.