Abel verwelkomt nieuwe cliënten uit Wezep

Gepubliceerd op 29 mei 2024 om 11:20

Beste ouders, verzorgers en samenwerkingspartners,

We hebben onlangs gemerkt dat er een aanzienlijke toename is in het aantal aanvragen voor logopedische begeleiding bij Logopedie Abel. Dit is het gevolg van de sluiting van de andere logopediepraktijk in Wezep, die sinds deze maand helaas permanent haar deuren heeft gesloten. Als gevolg hiervan hebben veel cliënten behoefte aan een nieuwe plek waar zij hun logopedische zorg kunnen voortzetten.

 

Wat betekent dit voor Logopedie Abel?

Bij Logopedie Abel zijn we er trots op dat we klaarstaan om iedereen te ondersteunen die nu bij ons aanklopt. We begrijpen dat deze overgang een stressvolle tijd kan zijn voor zowel ouders als cliënten, maar we willen u geruststellen dat we alles in het werk stellen om de zorg voor iedereen soepel en ononderbroken te laten verlopen.

Onze prioriteit is om ervoor te zorgen dat elke cliënt de juiste zorg krijgt die hij of zij nodig heeft. Achter de schermen werken we hard aan de organisatie om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. We hebben ons team uitgebreid en efficiënte systemen opgezet om de toegenomen vraag aan te kunnen.

 

Wat kunt u van ons verwachten?

We blijven onze bestaande en nieuwe cliënten voorzien van hoogwaardige logopedische zorg. Daarnaast zullen we in de komende periode een aantal nieuwtjes en updates delen via onze social media-kanalen. We nodigen u dan ook van harte uit om ons te volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en eventuele aankondigingen.

 

Samenwerking met scholen en huisartsen

Logopedie Abel werkt al jaren samen met diverse reguliere scholen binnen Wezep. Zowel extern als intern bij hen in het gebouw. Abel zal kijken of deze samenwerkingen in de toekomst uitgebreid kunnen worden binnen Wezep. Wil je weten met welke scholen we nu al samen werken? Kijk bij onze locaties.

 

Contact en meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over ons? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. We staan klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.

Nogmaals, dank voor uw vertrouwen in Logopedie Abel. Samen zorgen we ervoor dat iedereen de zorg krijgt die hij of zij verdient.

Met vriendelijke groet,

Het team van Logopedie Abel

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.