Zomervakantiepakketten van Logopedie Abel

Gepubliceerd op 30 juni 2024 om 22:42

De zomervakantie staat voor de deur en bij Logopedie Abel hebben we iets speciaals voor onze cliënten voorbereid. Het is belangrijk om de spraak- en taalvaardigheden van kinderen ook tijdens de vakantie te blijven stimuleren. Daarom hebben onze logopedisten voor elke cliënt een op maat gemaakt zomervakantiepakket samengesteld, boordevol oefenmateriaal en leuke speeltjes.

Waarom oefenen in de vakantie belangrijk is

Het is cruciaal om ook tijdens de zomervakantie te blijven oefenen met spraak- en taalvaardigheden. De zomervakantie biedt een unieke kans om zonder de druk van school en dagelijkse routines extra aandacht aan logopedische oefeningen te besteden. Door regelmatig te blijven oefenen, voorkomen we dat de kinderen achteruitgaan in hun ontwikkeling en zorgen we ervoor dat ze klaar zijn voor het nieuwe schooljaar.

Wat zit er in het pakket?

Om het oefenen leuk en aantrekkelijk te maken, hebben we het pakket gevuld met diverse speeltjes die speciaal zijn geselecteerd om de oefeningen te ondersteunen. Van kleurige badeendjes, stoepkrijt, ijsjes stickers, schelpjes, klei en nog veel meer – elk speeltje om het oefenen nog leuker te maken.

Oefen mee via onze social media!

Tijdens de vakantie zullen onze logopedisten regelmatig filmpjes posten op onze social media-kanalen. Deze video's bevatten leuke ideeën en voorbeelden van hoe je de speeltjes uit het pakket kunt gebruiken tijdens de oefeningen. Volg ons op Instagram en Facebook voor inspiratie en tips!

Doe mee met onze Tag&Zwin actie!

Deze zomer hebben we ook een spannende tag en win actie! Deel een foto of filmpje van je kind terwijl jullie aan het oefenen zijn met de speeltjes uit het pakket. Tag @logopedieabel in je post en maak kans op een van de zes leuke prijzen. Het is een geweldige manier om het oefenen nog leuker te maken.

De eerste pakketten worden deze week uitgedeeld

We beginnen deze week met het uitdelen van de eerste pakketten aan onze cliënten. Houd onze socials in de gaten voor meer updates en zorg ervoor dat je niets mist. Wij wensen alle kinderen en ouders een fijne en leerzame zomervakantie toe met het zomervakantiepakket van Logopedie Abel!

Samen maken we van deze zomer een periode vol groei en plezier!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.