TAG&WIN Actie van Logopedie Abel

Gepubliceerd op 18 juli 2024 om 07:33

We hopen dat jullie genieten van de zomervakantie en van het zomervakantiepakket dat jullie van ons hebben ontvangen. Om deze zomer nog leuker en leerzamer te maken, introduceren wij met trots onze speciale TAG&WIN actie!

Hoe werkt de actie?

De actie werkt als volgt: maak een foto of video terwijl je bezig bent met je logopedieoefeningen. Deze oefeningen kunnen uit je logopediemap van Abel komen, uit het zomervakantiepakket of uit onze logopedie app. Upload vervolgens jouw foto of video op social media en tag @logopedieabel erin. Zo maak je kans op één van de fantastische prijzen! Iedereen maakt evenveel kans op een prijs, ongeacht het aantal inzendingen.

Kinderjury

De winnaars worden gekozen door een kinderjury op 16 augustus, dus de actieperiode loopt van 18 juli tot 16 augustus. Doe mee en laat ons zien hoe jij deze zomer aan je logopedie werkt!

Voorwaarden voor de TAG&WIN Actie

  1. Deelname: De actie is uitsluitend voor cliënten die momenteel in behandeling zijn bij Logopedie Abel en een zomervakantiepakket hebben ontvangen.
  2. Inzendingen: De ingezonden foto's en video's moeten tijdens logopedieoefeningen zijn gemaakt. Deze oefeningen kunnen uit de logopediemap van Abel, het zomervakantiepakket of de logopedie app komen.
  3. Tags: Om mee te dingen naar de prijzen, moet je Logopedie Abel taggen in je social media post.
  4. Winnaars: De winnaars worden gekozen door een kinderjury op 16 augustus.
  5. Prijzen: Prijzen kunnen niet worden ingewisseld voor geld of andere goederen.
  6. Privacy: Door deel te nemen aan de actie geef je Logopedie Abel toestemming om jouw inzending te delen op onze social media kanalen.
  7. Aansprakelijkheid: Logopedie Abel is niet verantwoordelijk voor technische problemen of inzendingen die verloren gaan of te laat worden ontvangen door technische storingen.
  8. Overig: Logopedie Abel behoudt zich het recht voor om de actie op elk moment te wijzigen of te annuleren indien nodig.

Prijzen

Prijzen die je kunt winnen:

Blijf ons volgen op social media om meer te weten te komen over de prijzen die je kunt winnen en voor de laatste updates over de actie.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.