Maak kennis met stagiaire Diane!

Gepubliceerd op 18 september 2024 om 19:22

Over Diane als vierdejaars stagiaire bij Abel

We zijn ontzettend blij om Diane te verwelkomen als vierdejaars stagiaire die de komende 20 weken stage komt lopen bij Logopedie Abel!  Diane brengt al een hoop enthousiasme en leergierigheid met zich mee, en wij kunnen niet wachten om haar te helpen de kneepjes van het vak te leren.

Diane zit in het laatste jaar van haar opleiding en wil zich graag verder ontwikkelen in de logopedie, vooral op het gebied van het werken met kinderen. Gedurende haar stage krijgt ze de kans om haar passie te ontdekken en de praktische vaardigheden op te doen die nodig zijn om later binnen de vrije vestiging aan de slag te gaan. Bij Logopedie Abel willen we haar graag alle mogelijkheden bieden om zich optimaal te ontwikkelen en een stevige basis te leggen voor haar toekomst als logopedist.

Wat ons meteen opviel aan Diane is haar nieuwsgierigheid en haar liefde voor het werken met kinderen. Ze heeft al ervaring opgedaan in verschillende settings, waaronder een revalidatiecentrum, en weet nu zeker dat haar hart ligt bij het werken met kinderen. Wij hopen haar in de komende maanden verder te begeleiden, zodat ze de zelfstandigheid en zelfvertrouwen krijgt die nodig is om straks vol enthousiasme aan de slag te kunnen als logopedist.

We kijken ernaar uit om Diane te ondersteunen in haar leerproces en samen te werken aan de ontwikkeling van haar talenten. Welkom in het team, Diane! 💼👩‍⚕️

Blijf onze blog volgen voor updates over Diane’s groei en ervaringen tijdens haar stage bij Logopedie Abel!

Wil je meer over Diane weten? Kijk dan op deze pagina.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.